Over mij

Mijn missie en ik

Mensenwerk, dat is wat ik doe en waar jij nu over leest. Logisch dat je wat meer wilt weten over de mens achter dit mensenwerk. Dus ik geef je mijn hand. Jan Hop. Aangenaam.

Belangrijke zaken eerst. Dit werk, officieel psychodynamisch coachen, doe ik met onnoemelijk veel liefde en passie. Liefde voor de mensen om mij heen en de diepgewortelde wens te willen helpen. Al heel vroeg heb ik ontdekt dat het bos, de natuur mij helpt op mijn weg door dit leven. Antwoorden geeft op zingevingsvraagstukken. Inzichten die ik jou ook gun.

Dit werk vraagt natuurlijk ook een theoretische basis in de vorm van opleidingen. Ik heb er dan ook heel wat van gevolgd. Ook ben ik nauw betrokken geweest bij het opzetten en ontwikkelen van de Academie voor Psychodynamica en heb er jarenlang gewerkt en CPION geaccrediteerde opleidingen (waaronder de systemische jaartraining voor familie- en bedrijfsopstellingen) gevolgd. Welke methodiek ik wanneer gebruik, hangt af van je hulpvraag. Maar dat is niet waar ik het over wil hebben met je. Om de eenvoudige reden dat het gaat om wat we bereiken samen. Het vinden van jouw antwoorden. Het resultaat, dát telt.

Coach Unlimited - Jan Hop - Over mij

Samenwerkingen

Een bewuste keuze, de naam Coach Unlimited. De mogelijkheden om jou te helpen met je hulpvraag zijn immers onbegrensd.

De in te zetten technieken, theorieën en mogelijke combinaties. Mocht het zo zijn dat ik je niet kan helpen, dan is er altijd iemand in mijn netwerk die dat wel kan. Ik breng jullie dan graag met elkaar in contact. Deze samenwerkingen geven al jaren veel plezier en voldoening. Mij gaat het er immers om dat ik jou help met het vinden van je antwoorden.

omhoog